Vanhan dos ohjelman muutoshistoria


Jos olet ostamassa ohjelmia, lue ohjelmaesite. Tämä on ohjelman muutoshistoria, josta ohjelman käyttäjä näkee mitä muutoksia ohjelmaan on tullut.
Ohjelman tukisivut
Ohjelman voi tallentaa koneelle seuraavasti:
  1. Napsauta linkkiä plyhte.exe hiiren kakkospainikkeella (oikean puolen painikkeella)
  2. Valitse Tallenna kohde nimellä
  3. Anna Verkon salasana -kohdassa käyttäjänimi ja salasana (Päivityksen asentaminen vaatii käyttäjänimen ja salasanan, jotka saa Atsoftista)
  4. Tallenna ohjelma kovalevylle siihen hakemistoon, minne aiempi versio on tallennettu vanhan version päälle (esim. laskutusohjelmat C:\ASTERILS hakemistoon)
  5. Kun ohjelma on tallentunut, käynnistä se ja tarkista, että ohjelman viimeisen muutospäivän ilmoittava VER: on sama kuin historiatiedoissa.

Asteri Dos ohjelman plyhte.EXE muutokset PLYHTE.EXE - Palkkalistojen yhdistelmä
 - Ohjelmalla tulostetaan kuukauden palkanmaksutiedostojen palkkalistojen
   loppusummien yhdistelmä18.5.2010


- Vuosipäivitys (Sepa)


14.9.2009


- vuosipäivitys


6.10.2008


- Vuosipäivitys - SEPA toimintoja syöttöluukussa: Suomalaisen tilinumeron muunto IBAN-tilinumeroksi ja BIC koodiksi Ctrl P: muuntaa tilinumeron IBANiksi ja IBANin tilinumeroksi Ctrl D: ryhmittelee IBAN tilinumeron 4 merkin ryhmiin/poistaa välit Ctrl Q: muodostaa tilinumerosta BIC-koodin


5.11.2007


- Vuosipäivitys


16.10.2006


- vuosipäivitys - TyEL ohjeet


17.1.2006


- Vuosipäivitys


27.9.2005


- Vuosipäivitys


4.10.2004


- vuosipäivitys


2.8.2004


- tuki doswintu -apuohjelmalle. Dos tulosteiden ottaminen sellaisella kirjoittimella, jossa ei ole dos tulostustukea, ks tarkemmin http://www.atsoft.fi/dostulostewinkirjoittimelle.htm


29.8.2003


- TULOSTUS WORDIIN, NOTEPADIIN, WORDPADIIN: - paperituloste voidaan ohjata wordiin, notepadiin ja wordpadiin asettamalla kirjoitinportiksi jokin seuraavista: 21 KIRJOITINPORTTI:*~winword.tmp 21 KIRJOITINPORTTI:*~notepad.tmp 21 KIRJOITINPORTTI:*~wordpad.tmp 21 KIRJOITINPORTTI:*~avaa.trk ~avaa = vakio osa (ohjelmalle ohje avata sovelluksessa) .trk = tarkenne, joka avataan siinä ohjelmassa, joka on windowsissa määritetty avaamaan .trk tarkenteiset tiedostot. - ohjelman valinta:vaihda kirjoitinmääritys/F7:wordiin, F8:notepadiin - tätä ominaisuutta voidaan hyödyntää mm. kun on dos tulostukseen kykenemätön kirjoitin tai halutaan tulostaa vaikkapa pdf tiedostoja. (pdf:n tulostus onnistuu sitten wordista)


30.9.2002


- Vuosipäivitys


8.11.2001


- Vuosipäivitys


2.11.2000


- Vuosipäivitys, toimitettu ylläpitosopimusasiakkaille - palkansaajan palkkakorttiin tulostuu tiedostonimen sijaan palkkajakso tai maksupäivä perustavat määritykset ohjelman A - Määritä palkanmaksajan nimi, osoite, pankkitiedot kohdan 21 P.korttiT määrityksellä seuraavasti: 21 P.korttiT:3 =ja muut kuin allaolevat:tulostuu tiedostonimi 21 P.korttiT:1 =tulostuu maksupäivä 21 P.korttiT: =tulostuu palkkajakso kuten määrityksellä 2 21 P.korttiT:2 =tulostuu palkkajakso palkansaajan tiedoista, tai jos siinä tyhjä, plx -tiedoston tiedoista Ohjelma hakee ym. tiedot *.PLX tiedostosta (kun palkanmaksukerta tallennetaan esim. nimelle 9912, se tallentuu .PL1 tarkenteella, siis 9912.PL1 ja samalla ao. palkanmaksukerran maksupäivä, palkkajakso ep-jakaja ja rahayksikkötiedot tallentuvat 9912.PLX tiedostoon.)
Vanhemmat muutostiedot (ennen vuotta 2000)
Tämä on automaattisesti muodostettu ja päivitetty sivu. Sivu päivittyy samalla kun uusin ohjelmaversio tulee jakeluun ylläpitosopimusasiakkaille Atsoftin kotisivuille. Muutoshistoriassa kuvatut ominaisuudet ovat toteutetut sivujen kautta jakelussa olevaan ohjelmaversioon.


Oliko tästä sivusta apua? Jäikö jotain puuttumaan? Tiedätkö jotain lisättävää? Lähetä kysymyksesi tai rakentava palautteesi tällä lomakkeella suoraan Atsoftiin.
Oli hyötyä
ei ollut hyötyä

Nimi:
Yritys:
eMail:
Kirjoita viestisi tähän, luemme jokaisen viestin:


Kansilehti | Esitteet | Ylläpitosopimus | Hinnasto | Kurssit | Yritysesittely | Jälleenmyyjät | On-line tilaukset
Tukisivut | Keskustelu | Uusimmat muutokset | Vuosipäivitykset | Yhteystiedot | Linkit | Haku | Palaute

Hae Atsoftin sivuilta:
Atsoft Oy Mäkinen, Malminkaari 21 B, 00700 HELSINKI, PUH(09)350 7530, FAX(09)351 5532, eMail atsoft@atsoft.fi

Sivua päivitetty 18.9.2002 / jm