Vanhan dos ohjelman muutoshistoria


Jos olet ostamassa ohjelmia, lue ohjelmaesite. Tämä on ohjelman muutoshistoria, josta ohjelman käyttäjä näkee mitä muutoksia ohjelmaan on tullut.
Ohjelman tukisivut
Ohjelman voi tallentaa koneelle seuraavasti:
  1. Napsauta linkkiä oravoin.exe hiiren kakkospainikkeella (oikean puolen painikkeella)
  2. Valitse Tallenna kohde nimellä
  3. Anna Verkon salasana -kohdassa käyttäjänimi ja salasana (Päivityksen asentaminen vaatii käyttäjänimen ja salasanan, jotka saa Atsoftista)
  4. Tallenna ohjelma kovalevylle siihen hakemistoon, minne aiempi versio on tallennettu vanhan version päälle (esim. laskutusohjelmat C:\ASTERILS hakemistoon)
  5. Kun ohjelma on tallentunut, käynnistä se ja tarkista, että ohjelman viimeisen muutospäivän ilmoittava VER: on sama kuin historiatiedoissa.

Asteri Dos ohjelman oravoin.EXE muutokset ORAVOIN.EXE - AVOIMIEN OSTOLASKUJEN SEURAAMINEN "OR AVOIN .EXE"

 MYYJA.EXE - Myyjäkortisto ostoreskontraan


11.9.2009


- vuosipäivitys


3.10.2008


- vuosipäivitys


31.10.2007


- vuosipäivitys


26.9.2007


- välikäännös


12.10.2006


- vuosipäivitys


27.9.2005


- Vuosipäivitys


10.9.2004


- Vuosipäivitys - Ctrl D lataa/käynnistää etätukiohjelman


8.9.2003


- Vuosipäivitys - TULOSTUS WORDIIN, NOTEPADIIN, WORDPADIIN: - paperituloste voidaan ohjata wordiin, notepadiin ja wordpadiin asettamalla kirjoitinportiksi jokin seuraavista: 21 KIRJOITINPORTTI:*~winword.tmp 21 KIRJOITINPORTTI:*~notepad.tmp 21 KIRJOITINPORTTI:*~wordpad.tmp 21 KIRJOITINPORTTI:*~avaa.trk ~avaa = vakio osa (ohjelmalle ohje avata sovelluksessa) .trk = tarkenne, joka avataan siinä ohjelmassa, joka on windowsissa määritetty avaamaan .trk tarkenteiset tiedostot. - ohjelman valinta:vaihda kirjoitinmääritys/F7:wordiin, F8:notepadiin - tätä ominaisuutta voidaan hyödyntää mm. kun on dos tulostukseen kykenemätön kirjoitin tai halutaan tulostaa vaikkapa pdf tiedostoja. (pdf:n tulostus onnistuu sitten wordista)


14.10.2002


- vuosipäivitys


15.11.2001


- vuosipäivitys


24.1.2001


- Verkkokäytössä eräissä tilanteissa, kun toisella koneella maksetaan laskut ja toisella lisätään laskuja samaan AVOIN.ORE tiedostoon, saattaa käydä niin että osa laskuista katoaa esim. seuraavassa tilanteessa: Käyttäjä 1 aloittaa laskujen lisäämisen Käyttäjä 2 aloittaa laskujen maksamisen Käyttäjä 2 lopettaa laskujen maksamisen Käyttäjä 1 lopettaa laskujen lisäämisen Ostoreskontraa ei ole alunperin rakennettu verkkokäyttöiseksi, mutta em. tapaa voidaan käyttää, kunhan kahdessa eri koneessa ei samanaikaisesti käsitellä samaa aineistoa. Yhteiskäyttöä valvomaan on lisätty seuraava ominaisuus: - Kun ohjelma käynnistyy, se avaa oletushakemistossa olevan VERKKO.OMA tiedoston ja pitää sitä lukittuna kunnes ohjelmasta poistutaan. Kun toinen käyttäjä käynnistää ohjelman samaan oletushakemistoon, ohjelma huomauttaa käynnistyessään siitä


1.11.200013.9.2000


- Ostoreskontran vuosipäivitys, toimitettu ylläpitosopimusasiakkaille
Vanhemmat muutostiedot (ennen vuotta 2000)
Tämä on automaattisesti muodostettu ja päivitetty sivu. Sivu päivittyy samalla kun uusin ohjelmaversio tulee jakeluun ylläpitosopimusasiakkaille Atsoftin kotisivuille. Muutoshistoriassa kuvatut ominaisuudet ovat toteutetut sivujen kautta jakelussa olevaan ohjelmaversioon.


Oliko tästä sivusta apua? Jäikö jotain puuttumaan? Tiedätkö jotain lisättävää? Lähetä kysymyksesi tai rakentava palautteesi tällä lomakkeella suoraan Atsoftiin.
Oli hyötyä
ei ollut hyötyä

Nimi:
Yritys:
eMail:
Kirjoita viestisi tähän, luemme jokaisen viestin:


Kansilehti | Esitteet | Ylläpitosopimus | Hinnasto | Kurssit | Yritysesittely | Jälleenmyyjät | On-line tilaukset
Tukisivut | Keskustelu | Uusimmat muutokset | Vuosipäivitykset | Yhteystiedot | Linkit | Haku | Palaute

Hae Atsoftin sivuilta:
Atsoft Oy Mäkinen, Malminkaari 21 B, 00700 HELSINKI, PUH(09)350 7530, FAX(09)351 5532, eMail atsoft@atsoft.fi

Sivua päivitetty 18.9.2002 / jm