Vanhan dos ohjelman muutoshistoria


Jos olet ostamassa ohjelmia, lue ohjelmaesite. Tämä on ohjelman muutoshistoria, josta ohjelman käyttäjä näkee mitä muutoksia ohjelmaan on tullut.
Ohjelman tukisivut
Ohjelman voi tallentaa koneelle seuraavasti:
  1. Napsauta linkkiä istod.exe hiiren kakkospainikkeella (oikean puolen painikkeella)
  2. Valitse Tallenna kohde nimellä
  3. Anna Verkon salasana -kohdassa käyttäjänimi ja salasana (Päivityksen asentaminen vaatii käyttäjänimen ja salasanan, jotka saa Atsoftista)
  4. Tallenna ohjelma kovalevylle siihen hakemistoon, minne aiempi versio on tallennettu vanhan version päälle (esim. laskutusohjelmat C:\ASTERILS hakemistoon)
  5. Kun ohjelma on tallentunut, käynnistä se ja tarkista, että ohjelman viimeisen muutospäivän ilmoittava VER: on sama kuin historiatiedoissa.

Asteri Dos ohjelman istod.EXE muutokset ISTOD.EXE - ISÄNNÖITSIJÄNTODISTUKSEN TÄYTTÄMINEN


13.9.2009


- vuosipäivitys


3.10.2008


- vuosipäivitys


1.11.2007


- Vuosipäivitys


26.9.2007


- Välikäännös


11.10.2006


- vuosipäivitys


27.9.2005


- Vuosipäivitys - Ctrl D lataa/käynnistää etätukiohjelman


8.9.2003


- TULOSTUS WORDIIN, NOTEPADIIN, WORDPADIIN: - paperituloste voidaan ohjata wordiin, notepadiin ja wordpadiin asettamalla kirjoitinportiksi jokin seuraavista: 21 KIRJOITINPORTTI:*~winword.tmp 21 KIRJOITINPORTTI:*~notepad.tmp 21 KIRJOITINPORTTI:*~wordpad.tmp 21 KIRJOITINPORTTI:*~avaa.trk ~avaa = vakio osa (ohjelmalle ohje avata sovelluksessa) .trk = tarkenne, joka avataan siinä ohjelmassa, joka on windowsissa määritetty avaamaan .trk tarkenteiset tiedostot. - ohjelman valinta:vaihda kirjoitinmääritys/F7:wordiin, F8:notepadiin - tätä ominaisuutta voidaan hyödyntää mm. kun on dos tulostukseen kykenemätön kirjoitin tai halutaan tulostaa vaikkapa pdf tiedostoja. (pdf:n tulostus onnistuu sitten wordista)


16.10.2002


- Vuosipäivitys


16.11.2001


- Vuosipäivitys


1.11.2001


- Isännöitsijätodistuksen markkamäärien muuntaminen euroiksi: * markkojen muuntaminen euroiksi on tehtävä käsin, koska ohjelmalla ei ole tietoa mikä kenttä on markkakenttä ja toisaalta markat on voitu esittää joko ilman pennejä tai pennien kanssa. * Muuntamisen näppäränä apuvälineenä voi käyttää Asteri Dos ohjelmissa yleisesti toimivaa syöttöluukun "Laskukone" -toimintoa "Ctrl G" valintaa. SEURAAVAA SELITYSTÄ VOI SOVELTAA KAIKKIIN ASTERI DOS OHJELMIIN SOVELTUVIN OSIN: ============================================================================ * Ctrl G suorittaa syöttöluukussa olevan laskutoimituksen, esim: 2500 * 1.22 -> Ctrl G -> 3050.00 * Jos ohjelmalle on määritetty rahayksikkö perustiedoissa (markka tai euro) esimerkiksi euro voidaan markkamäärä muuntaa euroiksi seuraavasti: 1. Siirry markkamäärän sisältävään kenttään 2. Siirry summan loppuun nuolinäppäimellä tai Ctrl [->] 3. Lisää viimeiseksi merkiksi m (pieni m kirjain) esim 120000 m 4. paina Ctrl G 5. Ohjelma muuttaa syöttöluukkuun summaksi 20182.55 esimerkki: 120000m -> Ctrl G -> 20182.55 Huomioitavaa: 1. 120.000 muuttuu kuitenkin 20.18 (ohjelma tulkitsee luvun 120 mk:ksi) 2. Jos summa ei muutu on syynä joko 2.1 Ohjelma ei tue rahayksikkötietoa tai ole sitä vielä lukenut 2.2 Perustietoihin ei ole määritetty rahayksikköä 2.3 Perustietoihin on määritetty sama rahayksikkö, mitä oltiin muuttamassa (esim markkojen muuttaminen markoiksi säilyttää summan samana) 3. Jos tulos ei miellytä, paina välittömästi Ctrl G:n painamisen jälkeen kaksi kertaa ESC painiketta, jolloin ensimmäisellä kerralla syöttöluukku tyhjenee ja toisella kerralla siihen tulee se luku, joka syöttöluukussa oli kun sinne tultiin (kun syöttöluukkuun tullaan, ohjelma laittaa muistiin siinä tulohetkellä olleen tekstin tai luvun joka saadaan palautettua painamalla 2 kertaa ESC "pienimuotoinen kumoa/undo" toiminto)


11.9.2000


- Vuokrankannon vuosipäivitys - Suomen kiinteistöliiton isännöitsijäntodistus 422 / Versio 5/2000) tulostuu ISTODLOM.LSL lomakesovituksen mukaan - sähköpostiosoitteen @ -merkki (virallisesti ät-merkki;lempinimiä mm. at, miuku, miumau, miukumauku, kissanhäntä, kanelbulla, häntä-aa, commercial at, taksamerkki, yksikköhinnan merkki, kissahäntä) on dos ohjelmissa perinteisesti varattu muuttujakoodeille. at -merkin saa tulostumaan |064 (pipe 064) koodilla, antamalla eMail osoitteen muodossa atso.makinen|064atsoft.fi ( | = pipe = Alt 124 = paina vasemmanpuoleinen Alt -näppäin alas, pidä se alkaalla, näppäile oikealla olevasta "laskukonenäppäimistöstä" numerot 124 ja vapauta sitten Alt Näppäin -> ruudulle pitäisi nyt tulostua pipe = pystyviiva, joka on keskeltä poikki) Tässä vuokrankannon isännöitsijäntodistusohjelman ohjelmaversiossa myös atso.makinen@atsoft.fi tulostaa miuku -merkin paperille-.


24.8.1998


- tarkastettu, sinällään toimiva - huomioitavaa kuitenkin: * markkojen muuntaminen euroiksi on tehtävä käsin, koska ohjelmalla ei ole tietoa mikä kenttä on markkakenttä ja toisaalta markat on voitu esittää joko ilman pennejä tai pennien kanssa. * rahayksikkö ei tulostu tulosteisiin:sen saa tulostumaan esim kirjoittamalla lisätietoihin "rahayksikkö:mk" tai sitten aina summan jälkeen esim 35,00 mk
Vanhemmat muutostiedot (ennen vuotta 2000)
Tämä on automaattisesti muodostettu ja päivitetty sivu. Sivu päivittyy samalla kun uusin ohjelmaversio tulee jakeluun ylläpitosopimusasiakkaille Atsoftin kotisivuille. Muutoshistoriassa kuvatut ominaisuudet ovat toteutetut sivujen kautta jakelussa olevaan ohjelmaversioon.


Oliko tästä sivusta apua? Jäikö jotain puuttumaan? Tiedätkö jotain lisättävää? Lähetä kysymyksesi tai rakentava palautteesi tällä lomakkeella suoraan Atsoftiin.
Oli hyötyä
ei ollut hyötyä

Nimi:
Yritys:
eMail:
Kirjoita viestisi tähän, luemme jokaisen viestin:


Kansilehti | Esitteet | Ylläpitosopimus | Hinnasto | Kurssit | Yritysesittely | Jälleenmyyjät | On-line tilaukset
Tukisivut | Keskustelu | Uusimmat muutokset | Vuosipäivitykset | Yhteystiedot | Linkit | Haku | Palaute

Hae Atsoftin sivuilta:
Atsoft Oy Mäkinen, Malminkaari 21 B, 00700 HELSINKI, PUH(09)350 7530, FAX(09)351 5532, eMail atsoft@atsoft.fi

Sivua päivitetty 18.9.2002 / jm