= Asteri Palvelut Oy

Aloittaminen.


Tarjoamme verkkopalkka-aineiston välittämistä operaattorilla Asteri palkanmaksuohjelmasta verkkopankkeihin. Verkkopalkka on nopea, ekologinen ja tietoturvallinen ratkaisu palkkalaskelmien toimittamiseen. Palkkalaskelman saaja tunnistautuu verkkopankillaan nähdäkseen palkkalaskelmansa. Laskelmia pääsee tarkastelemaan kaikissa suomalaisissa pankeissa, joihin palkansaajalla on verkkopankkitunnukset.

25.5.2018 alkaen yritysten tulee noudattaa GDPR:n vaatimuksia. Verkkopalkkalaskelmien lähettäminen onkin kaikkein varmin tapa toimittaa palkkalaskelmat palkansaajille. Suosittelemme jatkossa kaikkien palkkalaskelmien toimitusta verkkopalkka-aineistona.

Teemme puolestasi rekisteröinnit, joten uusien määritysten asettaminen jää hyvin pieneksi. Ohjeet löydät täältä

Verkkopalkka mahdollistaa myös palkkalaskelmien ulkomuodon muuttamisen. Lisäksi tarjoamme kielipakettia joko verkkopalkan ohessa tai erikseen ostettavana palveluna.

Perustaminen.


Verkkopalkat

Perustaminen on helppoa ja yksinkertaista. Ota yhteyttä tukeemme saadaksesi verkkopalkkasopimuksen allekirjoitettavaksi. Kun sopimus on allekirjoitettu, avaamme palvelun. Aineiston lähettäminen toimii samalla tavalla muiden Asterista lähetettävien sähköisten ilmoitusten kautta operaattorimme välityksellä.

Verkkopalkkapalvelu sisältää kielipaketin, joka mahdollistaa verkkopalkkalaskelmien ja tavallisten palkkalaskelmien kielen muuntamisen.

Ohjeet verkkopalkan asetuksiin löydät täältä

Pelkkä kielipaketti

Meiltä voi ostaa erikseen myös pelkän kielipaketin. Kielipaketti on toteutettu osana verkkopalkkaominaisuutta.

Lisätietoa ja ohjeet löydät täältä

Usein kysytyt kysymykset.


Mitä palvelu maksaa?

Hintatiedot on saatavissa sopimuksen teon yhteydessä. Neuvonta ja konsultaatio on erikseen veloitettavaa tuntityötä.

Vaaditteko kirjallista sopimusta?

Verkkopalkan välitys edellyttää kirjallista sopimusta. Sopimuksessa on käyty läpi vastuut, hinnat ym välittämiseen liittyvät seikat ja on saatavissa asiakastuestamme.

Teettekö kaiken itse?

Teemme kaiken itse niin pitkälle, kuin taidamme.

Voiko palveluun lähettää myös vanhoja laskelmia?

Voit lähettää. Laskelmat säilytetään palvelussa ainakin 7 vuotta.

Mistä saan lisätietoja?

Asiakastuestamme (09) 350 75 30 tai s-postitse antti@atsoft.fi

Laadukkaiden palveluiden takana luotettavat tekijät.