= Asteri Palvelut Oy

Aloittaminen.


Kielipaketti on osa verkkopalkkaominaisuutta, mutta myös erikseen ostettavissa. Kielipaketilla mahdollistuu palkkalaskelmien muokkaaminen sekä kielen vaihdos. Voit valita palkansaajakohtaisesti palkkalaskelmien toimistuskielen.

Sanaston luo käyttäjä itse. Kielinä voi olla esimerkiksi ruotsi, englanti ja saksa, kyrilliikka ei ole tuettuna.

Asetukset.


Varmista, että käytössäsi on uusin palkanmaksuohjelman versio. Jos kielipakettia ei ole ennestään olemassa, voit ladata sen täältä

Muokkaa kielipakettia yritysvalikossa Määritä|Kieli|Muokkaa verkkopalkkaan tulostuvia sanoja -valinnalla. Kielipaketti aukeaa Exceliin. Voit täydentää olemassaolevaa kieltä tai lisätä uuden.

Halutessasi muokata verkkopalkkalaskelmille tulostuvia suomenkielisiä sanoja, tee uudeksi kieleksi suomi2 ja siihen tarvittavat muutokset.

Valitse palkansaajan palkkalaskelman kieli palkansaajakortistossa lisäämällä johonkin kenttään, esim. lisätieto7 kielen numero. Numero lasketaan vasemmalta oikealle kielipaketissa.

Tallentaminen.


Tallentaminen tapahtuu kuten verkkopalkkojenkin lähetys: palkkojen syötössä valitaan Tulosta|Verkkopalkka. Ensimmäisellä kerralla ohjelma kysyy käyttöönottoavainta.

Palkansaajan yksilöllinen kielinumero on kentässä -pudotusvalikosta kerrot ohjelmalle, missä palkansaajakortiston kentässä on kielen numero.


vp perustiedot

Laadukkaiden palveluiden takana luotettavat tekijät.