YÖ-CUP ti 20.4.2004 Vaakkoi

OHJEITA YÖCUP`iin 20.4.

Kilpailun johto: Ratamestari ja kilpailun johtaja Kalle Tolonen, Tulospalvelu Atso Mäkinen

Suositellaan kimppakyytejä, muutoin voi paikoituksessa tulla ahdasta.

Ilmoittautuminen ja maksu infoon. Maksu mieluiten tasarahalla; ennakkoon ilmoittautuneet 5 ja paikan päällä ilmoittautuvat 6 euroa. Odotetaan ennakkoilmoittautumisia.

Radat 5 hajontarataa, pituudet 6490 - 6580 m.

Maasto hyväkulkuista, pienpiirteisyyttä ja korkeuserojakin löytyy. Lunta on paikoin jonkin verran (= tilanne 17.4.). Jäille meno on ehdottomasti kielletty. Tälläinen houkutus saattaa tulla suunnistusvirhettä korjattaessa. Muuten jäille menoon ei ole tarvetta. Kartta 1:10 000 tulostekartta, ajantasaistettu 5/03, käyräväli 5 m. Rastimääritteet on painettu karttaan. Kartta on muovisuojuksessa.

Rastit Rastilipussa on heijastin. Radan alkupään sekä viimeisellä rastilla on 2 emitleimasinta. Paikoin on rasteja lähekkäin ja tarkoituksella samantapaisissa pisteissä , joten tarkista koodi!

Lähtö paikoitusalueen pohjoispuolella 50 m. Kokoontuminen lähtöä varten klo 21.15. Muista nollata emit ennen lähtöä! Anna leimasimen vilkahtaa ainakin neljä kertaa jotta emit ehtii nollautua ja käynnistyä.

Maali Viimeiseltä rastilta viitoitus maaliin. Maalileimauksen jälkeen siirrytään tulojärjestyksessä emitin purkuun. Emit luetaan lukijaleimasimella tietokoneelle sekä erikseen vielä MTR laitteella. Kilpailija saa MTR laitteesta rastiväliaikaliuskan. Virheelliset leimaukset pyritään selvittämään heti. Maali suljetaan 2 tuntia lähdön jälkeen.

Keskeyttäneiden on tultava maalin kautta!

Tulokset pyritään saamaan kilpailupaikalla tulostaululle sekä nettiin Mesikämmenten kotisivulle rastiväliaikoineen saman yön aikana.