Kilpailuohjeet UPI-SUUNNISTUS 27.5.2003

Ratamestari Kalle Tolonen

Radat, matkat ja sarjat
A-rata 6,3 km: H21, H35, H40, H45
B-rata 3,9 km: H50, H55, H60, H65
C-rata 3,3 km: D21, D35, D40, D45, D50, D55, D60
Kuntoradat 5 ja 3 km.

Kartta
Tulostekartta 1:10 000, 5/ 2003, käyräväli 5m. Kartta on muovikotelossa ja sen saa lähtöhetkellä.

Lähtö
Lähdöt klo 17.30 alkaen. Arvottua lähtöjärjestystä ei ole. Matkaan pääsee samalle radalle 1 min välein ja saman sarjan lähtövälin on oltava vähintään 2 min. Toimitsija kirjaa lähtijöiden emit korttien numerot listaansa. Emit-kortti nollataan lähtöhetkellä. Aika alkaa juoksemaan kortin nostamisesta. Lähdön järjestelyistä huolehtii toimitsija. Kuntosuunnistajat antavat kortin kantaosan toimitsijalle. Matkaa lähtöön on 150 m. Lähtö suljetaan klo 18.45.

Leimaus
Emit-leimaus. Lainaemit-kortin saa infosta. Kortista ei peritä vuokraa. Kadonneesta lainaemit- kortista peritään uuden hinta. Tarkistuslipukkeita ei käytetä.

Rastimääritteet
ovat lähtöpaikalla. Tarvikkeita niiden suojaamiseen ja kiinnittämiseen ei ole.

Kielletyt alueet
Karttaan on erikseen merkitty kielletyksi alueeksi äskettäin istutettu hakkuualue, jolle meno on ehdottomasti kielletty.

Maali
Viimeiseltä rastilta on viitoitus maaliin. Maalileimaus. Kortti luetaan kahteen lukijalaitteeseen. Toimitsija vie rastiväliaikalapusta ajan tulostaululle. ja tarkistaa pikaisesti leimausten oikeellisuuden. Kilpailija saa sitten lapun itselleen.

Keskeyttäneet
Keskeyttäneiden kilpailijoiden on ilmoittauduttava maalissa. He voivat suorittaa maalileimauksen jos haluavat rastiväliaikalapun.

Paikoitus
on kilpailukeskuksessa. P- alue saattaa käydä ahtaaksi. Suositellaan kimppakyytejä!

Kuntosuunnistus
Kuntosuunnistajat ilmoittautuvat ja maksavat infoon 5€ ja saavat kilpailukortin. Korttiin nimi ja emit numero. Kantaosa lähdön toimitsijalle ja kortti sitten maalissa maalitoimitsijalle. Kortti toimii tulostaulukorttina.

Tulokset
Tuloksen julkaistaan tulostaulun lisäksi Mesikämmenten kotisivulla. Kotisivulle tulevat rastiväliajat julkaistaan radoittain.