= Asteri Palvelut Oy

Asetukset.


Palkkaohjelmaan tulee aluksi tehdä muutamia tietojen määrityksiä. Tarkista perustiedoista Määritä|Palkanmaksajan tiedot vähintään y-tunnuksen oikeellisuus. Maksajayrityksen nimet, osoitteet, numerot välittyvät sellaisinaan, vaikka eivät olisikaan oikeellisia.

wp perustiedot

Tarkista palkansaajakortistosta henkilöiden nimet, osoitetiedot ja henkilötunnus. Jos verkkopalkkalaskelmia lähetetään vain osajoukolle, merkitse johonkin vapaaseen kenttään x.

Lähettäminen.


Lähettäminen tapahtuu palkansyöttötilassa Tulosta|Verkkopalkka. Ensimmäisellä kerralla ohjelma kysyy käyttöönottoavainta. Sen saat asiakaspalvelustamme.

Ohjelma kysyy palkkatoimiston tietoja. Jos palkansaajille ei haluta välittää verkkopalkka-aineistoa, ruksita "Älä tulosta palkkatoimisto-kohtaa verkkopalkkalaskelmaan".

Oletuksena valitaan kaikki palkanmaksukerrassa olevat palkansaajat. Valitsemalla "ehdolla"-valinnan voit ottaa mukaan vain ne palkansaajat, joille olet lisännyt äksän (x) palkansaajakortistoon esim. lisätietokenttä1.

Painamalla LUO -painiketta ohjelma tallentaa verkkopalkka-aineiston, avaa operaattorin nettisivun ja kopioi tiedostopolun leikepöydälle.

vp perustiedot

Voit toimittaa myös jo aiemmin laskettujen palkkojen palkkalaskelmia. Maksupäivällä ei ole merkistystä aineiston säilymisen kanssa, aineisto säilötään 7 vuotta lähetyspäivästä laskien.

Laadukkaiden palveluiden takana luotettavat tekijät.